Här kan dina anställda gå på massage, Företagsmassage, Företagsmassage på mottagningar

Födelsen av företagsmassage på mottagningar

2 februari 2023

Efter pandemin lanserade vi födelsen av företagsmassage på mottagningar. Det är en perfekt lösning för företag som har medarbetare som jobbar hemifrån, ofta sitter ute hos kund, eller helt enkelt är för små för att ha massage på jobbet.

Vår historia

Hälsoresurs har länge haft två ben att stå på. Den traditionella företagsmassagen där vi skickat ut massörer till företagens arbetsplatser, och samarbeten med massörer där vi skickar våra kunder till deras mottagningar. När pandemin slog till, behövde många företag pausa sin massage på grund av att många jobbade hemifrån. Funderingarna startade om hur vi skulle kunna fortsätta erbjuda massage till företag, även när de jobbar hemifrån. Under pandemin såg vi nämligen att behovet av massage ökade, då många inte hade samma ergonomiska förutsättningar som de haft på kontoret.

Våra mottagningar

Eftersom vi samarbetar med över 300 mottagningar i hela Sverige, föddes idén om att även företag ska kunna teckna kontrakt och gå på dessa mottagningar, likt våra privatkunder gör idag. Konceptet blev en succé och känslan av att gå på massage på en mottagning upplevs ofta lite lyxigare än att gå på kontoret. En annan populär aspekt är att vårt nya koncept på företagsmassage är mer flexibelt än det traditionella konceptet på plats, eftersom du som anställd kan gå på massage ”när du vill” istället för att behöva välja en tid under endast några timmar, den dagen massören är på plats. Intresset av att kunna gå till olika massörer har också varit stort!

Företagsmassage på mottagningar ligger ”rätt i tiden”

Med vårt nya moderna koncept på företagsmassage fyller vi ett hål på marknaden. Det är också perfekt för småföretagen då våra minsta upplägg har en mycket låg kostnad. Tillsammans med dig, vill vi möjliggöra hälsa för så många som möjligt i vårt land. På detta sätt är det enkelt för alla att erbjuda massage till sina anställda. En riktig win-win, om du frågar oss.

Har du fortfarande medarbetare som jobbar hemifrån? Eller driver du ett litet bolag där budgeten för förmåner inte är oändlig? Då är vår nya lösning på företagsmassage perfekt anpassad för ditt företag. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig här. 

Klicka också här för att se var dina anställda kan gå på massage.Relaterade inlägg