Frågor & svar

Vanliga frågor & svar

Jag har beställt klippkort på massage i min förmånsportal via jobbet, hur bokar jag tid?

 • När du gjorde din beställning på massage i din förmånsportal ska du ha fått ett sms från oss med en länk i som går till klippkorts-appen. I klippkorts-appen söker du upp mottagningar och bokar tid. Klicka på ”Boka behandling” i appen och sök fram en mottagning. Bokningsinformation finns under respektive mottagning.

När får jag sms:et som länkar till klippkorts-appen?

 • Inom 1-3 arbetsdagar levereras ett sms som länkar till klippkorts-appen.

Var hittar jag min bokningsbekräftelse?

 • Alla mottagningar är sina egna företag med egna bokningssystem som vi länkar dig vidare till här i från appen. Det innebär att du bokar direkt med varje mottagning och det är deras bokningsbekräftelse du behöver. Kontakta mottagningen för information om du inte hittar din bekräftelse eftersom bokningen finns i deras system.

Hur gör jag på plats hos massören?

 • När du går på din behandling kommer massören att registrera behandlingen på plats i ditt klippkort i din app.

Jag har inte kvar min app, hur får jag tillbaka den?

 • Om du har samma nummer som tidigare: Skicka ett sms till telefonnummer 0790-644949 med texten KLIPPKORT så skickas ett nytt sms med länken till klippkorts-appen.

Jag har bytt nummer och behöver ett nytt sms till klippkorts-appen.

 • Meddela oss ditt namn och ditt nya nummer så skickar vi ett nytt sms till dig. Använd formuläret nedan alternativt mejla oss.

Hur länge är klippkortet giltigt?

 • Du kan använda ditt klippkort/värdebevis på massage under 12 månader.

Kan jag välja en annan mottagning än den jag valde vid beställning?

 • Du kan välja mellan alla mottagningar som finns i klippkorts-appen, förutsatt att de erbjuder behandlingslängden du beställt. Du ser i appen vilka massörer som erbjuder 25, 40 respektive 50 min behandling.

Vilka regler gäller för av- och ombokning?

 • Det är mottagningarnas respektive bokningsregler som gäller och det framgår när du gör din bokning.

Vad behöver jag tänka på att ha på mig och behöver man duscha efteråt?

 • Du behöver inte tänka på att ha på dig något speciellt. Behandlingen sker liggandes på en massagebänk med bar överkropp. Massören använder neutral olja som går in i huden vilket innebär att du inte behöver duscha efteråt.

Hur ofta ska jag gå på massage?

 • Om du är stel och har ont är det bra att gå med 1-2 veckors mellanrum några gånger tills du känner dig bättre och sedan en gång i månaden i förebyggande syfte. Det samma gäller om du är stressad och behöver få hjälp med att komma ner i varv. Om du enbart behöver få massage för att behandla i förebyggande syfte är en gång var tredje till var fjärde vecka en generell tumregel. Diskutera med din massör om vad som gäller för dig och dina behov.

Är det något mer jag behöver tänka på innan jag går på min massagebehandling?

 • Kom gärna ca 10 minuter innan behandlingen ska påbörjas så att du hinner komma ned i varv innan. Diskutera alltid med massören angående dina förväntningar på behandlingen och om du har några specifika besvär som du vill ha hjälp med. Kommunicera också om du har en skada eller någon sjukdom – det är viktigt för massören att känna till. Du ska aldrig gå på massage om du är sjuk eller har ett virus eller en infektion i kroppen.

Hittar du inte svaret? Ställ din fråga här.
Saknar du ditt klippkort?

Fyll i ditt mobilnummer och klicka på knappen, så kommer en ny länk per SMS.

Vänligen ange ett korrekt svenskt mobiltelefonnummer
Det telefonnummer du angav är inte kopplat till något klippkort. Har du angett rätt nummer?

Du får snart en ny länk per SMS

Det kan ta några minuter innan den kommer fram.