Är du massör?

Tillsammans med dig vill vi möjliggöra hälsa.

Med oss ska det vara enkelt och positivt att samarbeta. Vi strävar efter att vara det mänskliga företaget som präglas av öppenhet, transparens och respekt för individen.

Att samarbeta med oss ska fungera som ett komplement till din egna verksamhet. Har du egen mottagning skickar vi våra kunder till dig. Vi har även företagsuppdrag på flera olika orter i landet.

Vi tar hand om allt kringarbete så du som massör kan fokusera på det du gör bäst – att massera.

Vad innebär det att samarbeta med oss?

Vi ger dig fler kunder

Vi skickar våra kunder till din mottagning och du blir synlig genom oss på Sveriges största förmånsportaler. 

Enkelt & smidigt sätt att exponeras på. Du slipper lägga tid och kraft på egen marknadsföring. Vi står för all administration.

Vi ger dig företagsuppdrag

Vi har företagsmassage på flera orter i landet och utgår från kundens behov. Uppdragen varierar i storlek och frekvens.

Du masserar och vi sköter resten.

Trygg & tillgänglig partner

På Hälsoresurs strävar vi efter att möjliggöra hälsa på alla plan. Vi månar om att du och våra kunder ska ha det bra och vi gör allt vi kan för att tillgodose dina önskemål och behov.

Vi är alltid ett telefonsamtal eller mail bort och försöker underlätta för dig i ditt arbete med oss så mycket som möjligt.

”Jag ångrar inte en sekund att jag inledde ett samarbete med Hälsoresurs. Det är ett enkelt och smidigt system för mig och kunderna. Jag får snabb återkoppling om jag har frågor. Det har gett mig fler kunder som ger bra med extrapengar. Speciellt i dessa tuffa tider, för oss egenföretagare. Ett väldigt fint och lyckat samarbete som jag kan rekommendera.”

– Frida W. i Stockholm, samarbetande massör med sin mottagning.

”Jag vill tacka för alla trevliga kunder som kommer via Hälsoresurs. Jag får känslan av att ni syns bra på Benify. Det kommer många kunder därifrån just nu. Heja er! Jag är tacksam att jag började som samarbetande mottagningsmassör hos er. Hade haft färre kunder utan er. Ni hjälper många massörer att kunna leva på sin dröm.”

– Camilla A. i Halmstad, samarbetande massör både med sin mottagning och ute på företag.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi söker dig som

  • Är certifierad massör med utbildning godkänd av Svensk Massage eller motsvarande.
  • Är diplomerad massageterapeut (ej krav).
  • Innehar behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.
  • Innehar F-skattsedel.

Gör din intresseanmälan här:

Diplomerad MassageterapeutCertifierad MassörPatient- och ansvarsförsäkringF-skattsedelEgen mottagning i extern lokalEgen mottagning i eller i anslutning till mitt hemÄr intresserad att ansluta min mottagningÄr intresserad av företagsuppdrag

När vi fått in din intresseanmälan hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Om oss

Hälsoresurs är en motvikt i ett stressigt samhälle.
Allt vi gör är grundat i att vara det mänskliga företaget som präglas av öppenhet, transparens och respekt för individen.

Läs mer