Är du massör?

Tillsammans med dig vill vi möjliggöra hälsa.

När du samarbetar med oss får du en personlig kontaktperson som alltid svarar på dina frågor och funderingar. Vi är spindeln i nätet och tar alla frågor som kan tänkas dyka upp direkt med kunden.

Med oss ska det vara enkelt och positivt att samarbeta. Vi strävar efter att vara det mänskliga företaget som präglas av öppenhet, transparens och respekt för individen.

Vad innebär det att samarbeta med oss?

Vi ger dig fler kunder

Vi ger dig nya kunder som du kan fylla upp dina tider med. Vi tar hand om allt säljarbete innan och efter. Vårt arbete går ut på att samordna mellan dig och kunderna.

Vi är tillgängliga

Vi är alltid ett telefonsamtal eller mejl bort och försöker underlätta för dig i ditt arbete med oss så mycket som möjligt.

Vi är en trygg partner

På Hälsoresurs strävar vi efter att möjliggöra hälsa på alla plan. Vi månar om att du och våra kunder ska ha det bra och vi gör allt vi kan för att tillgodose dina önskemål och behov.

”Jag får kunder från ett stort område, som jag inte hade fått utan Hälsoresurs. Jag åker dit och gör det jag är bra på. Jag behöver inte sälja eller hålla koll på kundavtal. Om jag vill vara ledig så löser Hälsoresurs det.”


– Massageterapeut i Malmö

”Jag har varit ansluten hos Hälsoresurs sedan 2012. Det är ett mycket gott samarbete och jag kan varmt rekommendera dem!”


– Massageterapeut i Göteborg

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi söker dig som

  • Är certifierad massör med utbildning godkänd av Svensk Massage eller motsvarande.
  • Är diplomerad massageterapeut (ej krav).
  • Innehar patient- och ansvarsförsäkring.
  • Innehar F-skattsedel.

Gör din intresseanmälan här:
Certifierad massageterapeutDiplomerad massörPatient- och ansvarsförsäkringF-skattsedelEgen mottagning i extern lokalEgen mottagning i eller i anslutning till mitt hemÄr intresserad att ansluta min mottagningÄr intresserad av företagsuppdrag

När vi fått in din intresseanmälan hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Om oss

Hälsoresurs är en motvikt i ett stressigt samhälle.
Allt vi gör är grundat i att vara det mänskliga företaget som präglas av öppenhet, transparens och respekt för individen.

Läs mer