Därför ska du samarbeta med Hälsoresurs

Spara tid med Hälsoresurs

Utöka din kundkrets

Vi skickar våra kunder till din massageklinik för att fylla dina luckor. Ett positivt komplement till din egen massageverksamhet.

Beställ massage från Hälsoresurs

Synliggör din verksamhet

Genom att samarbeta med oss blir du synlig på Sveriges största förmånsportaler. Dessutom blir du tillgänglig för anställda som kan boka in sig på massage hos dig via jobbet. Ett avtal med oss ger dig stor exponering.

Hälsoresurs enkel bokning

Lämna krånglet till oss

Fokusera på det du gillar bäst – att massera! Automatisk utbetalning varje månad – du behöver inte fakturera oss och du får lättillgängligt underlag till din bokföring.

Bli en del av nätverket av massörer

Bli en del av vårt nätverk

Alla som samarbetar med oss har blivit noggrant utvalda och har genomgått samma kvalitetssäkringsprocess. Att vara en del av Hälsoresurs är en kvalitetsstämpel hos våra kunder.

Så fungerar det

Våra massagekunder köper klippkort på massage på sin förmånsportal eller får tillgång till massage via jobbet. De bokar sedan in sig på en tid hos dig i vår app som vi kopplat till ditt eget bokningssystem.

Vid behandlingstillfället registrerar du massagen i kundens app. Du behöver inget betalningssystem eller visa kvitto. Det är dina egna öppettider och din avbokningspolicy som gäller.

Hälsoresurs app för företagsmassage
Massör som samarbetar med hälsoresurs

Enkelt och tryggt avtal

Våra avtal är löpande, utan bindningstid och avgifter. Vi har 3 månaders uppsägningstid på våra samarbeten för din, vår och våra kunders trygghet.

Vad våra massörer tycker om sitt samarbete med Hälsoresurs

Jag är så nöjd med mitt samarbete med Hälsoresurs och kan varmt rekommendera det till andra massörer. Supertrevlig personal som alltid är hjälpsamma, lösningsorienterade och proffsiga."

”Jag har samarbetat med Hälsoresurs cirka 2 år och har bara goda erfarenheter av dem. Det är enkelt för mig som massageterapeut."

”Jag har samarbetat med Hälsoresurs både med företagsmassage och på min mottagning sedan jag startade eget här i Göteborg och det har fungerat väldigt smidigt och bra."