Massage har många hälsofrämjande effekter. Genom massage behandlas mjukdelar och muskler i kroppen genom manuell knådning och tryck vilket ökar blodcirkulationen och syresättningen i muskelfibrerna. Stela och ömma muskler mjukas på så sätt upp och du känner sig både rörligare och piggare. En massagebehandling frisätter hormoner i kroppen som verkar för lugn och välbefinnande. Därför kan massagen vara en nödvändig paus i en stressig vardag.

Klassisk Massage

– Ibland även kallad Svensk Klassisk Massage – lindrar stress och motverkar stelhet och smärta i överansträngda muskler.

Forskning visar att klassisk massage minskar stresshormoner och ökar utsöndringen av hormoner som bidrar till välbefinnande. Regelbunden massage kan även sänka blodtrycket på lång sikt.

Holistisk hälsa
Massagebehandlingen

Behandlingen

Oftast genomförs behandlingen på en massagebänk med fokus på ett specifikt problemområde alternativt halvkropp där rygg, axlar och nacke får behandling. Den kan också utföras som helkroppsbehandling där även ben och armar får massage.

Massören kan ha både en friskvårdande och behandlande utgångspunkt och är lyhörd inför dina behov och problem.

Det ska kännas tryggt att gå på massage

Därför är alla massagemottagningar noggrant kvalitetssäkrade av oss. Du kan vara säker på att få behandlingar av kunniga och lyhörda massörer som alltid lyssnar till dina behov och önskemål.

Alla massörer är diplomerade massörer eller certifierade massageterapeuter och är medlemmar i någon av de ledande branschorganisationerna.

Det ska kännas tryggt att få massage