Om massage

Genom massage behandlas mjukdelar och muskler i kroppen genom manuell knådning och tryck vilket ökar blodcirkulationen och syresättningen i muskelfibrerna. Stela och ömma muskler mjukas på så sätt upp och man känner sig både rörligare och piggare. En massagebehandling frisätter hormoner i kroppen som verkar för lugn och välbefinnande. Därför kan massagen vara en nödvändig paus i en stressig vardag.

Klassisk Massage

– ibland även kallad Svensk Klassisk Massage – lindrar stress och motverkar stelhet och smärta i överansträngda muskler.

Forskning visar att klassisk massage lindrar stress och ökar utsöndringen av hormoner som bidrar till välbefinnande. Regelbunden massage kan även sänka blodtrycket på lång sikt.

Behandlingen

Oftast genomförs behandlingen på en massagebänk med fokus på ett specifikt problemområde alternativt halvkropp där rygg, axlar och nacke får behandling. Den kan också utföras som helkroppsbehandling där även ben och armar får massage.

Massören kan ha både en friskvårdande och behandlande utgångspunkt och är lyhörd inför dina behov och problem.

Det ska kännas tryggt att gå på massage

Därför är alla våra massörer noggrant kvalitetssäkrade och utvalda. Du ska vara säker på att få behandlingar av kunniga och lyhörda massörer som lyssnar till dina behov och önskemål.

Alla våra massörer är utbildade och diplomerade massörer eller certifierade massageterapeuter och är medlemmar i någon av de ledande branschorganisationerna.