Vår styrka ligger inte bara i vår nationella bredd. Företaget startades med intentionen om att skapa något som känns bra i hjärtat.

Vårt syfte är att vara en positiv kraft för mer energi och bättre balans i vardagen. Vi strävar alltid efter att vara det mänskliga företaget som präglas av öppenhet, transparens och respekt för individen.

Vi arbetar med dessa värderingar som grund. Tillsammans möjliggör vi hälsa!

– Anette Fernström, grundare för Hälsoresurs

Anette Fernstörm, grundare av Hälsoresurs

Vad vi gör

Samhällsengagemang

Utöver vårt stora engagemang för hälsa och välbeffinande har vi också ett samhällsengagemang. Här kan du läsa vad vi gör just nu.

Göteborgsvän till Stadsmissionen

Vi på Hälsoresurs är stolta över att stötta Göteborgs Stadsmissions arbete med familjer som lever i social och ekonomisk utsatthet. Med vår gåva är vi med och skapar bättre förutsättningar för fler, till exempel genom:

  • Matkassar och presentkort på matbutiker
  • Vinterkläder
  • Läxhjälp

På det här sättet tar vi ett samhällsansvar och är med och skapar en möjlighet till förändring.

Drömmen om det goda

Hälsoresurs har under flera år även skänkt en gåva till Drömmen om det goda. Drömmen om det goda är en ideell förening som tillsammans med lärare och experter utvecklat metoder för att skapa lugn och ro i skola och förskola samt att bidra till en inre fred bland barn och ungdomar.

Verksamheten bygger på förståelsen att varje människa har ett inre värde och en potential av godhet, medkänsla och vishet. Deras vision är att alla ska kunna hitta sitt eget lugn och ro både i vardagen och i arbetet.

Eftersom vi på Hälsoresurs brinner för att möjliggöra hälsa ute på arbetsplatser känns det naturligt för oss att dessutom få möjligheten att påverka barn och ungdomar i samma riktning, genom en aktör som jobbar för det vi står för.