Om oss

Hej!

Hälsoresurs startades 2007 och sedan dess har vi vuxit till att bli en av Sveriges ledande aktörer inom massage på arbetsplatser och mottagningar.

Dock ligger vår styrka inte bara i vår nationella bredd. Företaget startades med intentionen om att skapa något som känns bra i hjärtat.

Vårt syfte är att vara en positiv kraft för mer energi och bättre balans i vardagen. Vi strävar alltid efter att vara det mänskliga företaget som präglas av öppenhet, transparens och respekt för individen.

Vi arbetar med dessa värderingar som grund. Tillsammans möjliggör vi hälsa!

 

– Anette Fernström, grundare och VD för Hälsoresurs

Policy COVID-19

För att vi ska säkerställa våra kunders och massörers säkerhet, samt för att kunna leverera bästa tänkbara service, har vi tagit fram en policy med grund i de rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter samt Socialstyrelsens riktlinjer för yrkesmässig hygienisk verksamhet för behandling under pandemin.

De riktlinjer våra massörer arbetar efter är bland andra:

Den som känner av förkylningsliknande symptom eller luftvägssymptom bör avboka inbokade massagekunder.
För den som varit utsatt för risk, till exempel genom att ha besökt riskområde (här gäller de områden som Folkhälsomyndigheten klassar som riskområden – denna information uppdateras löpande), rekommenderar vi att följa Folkhälsomyndighetens direktiv.
Om en kund kommer på massage med förkylningsliknande symptom eller luftvägssymptom bör behandlingen ställas in.

Läs mer om vår policy och de riktlinjer och rekommendationer vi arbetar efter.

Har du några frågor?

Kontakta ossVåra partnerskap