Massage för företag

Ta hand om din personal, de är det viktigaste du har! Genom att erbjuda dina medarbetare en lyxig förmån som massage, bidrar du till en hälsosammare arbetsmiljö, samtidigt som du ökar trivseln på din arbetsplats och höjer motivationen. Bäst av allt – du får medarbetare som mår bra samtidigt som du ser snygg ut som arbetsgivare!

Med vårt unika koncept på företagsmassage, kan vi erbjuda alla typer av företag, en massagelösning som passar just er.

Här kan du läsa mer om massagens hälsofrämjande effekter.

Känner du igen dig?

Plats: Malmö
Antal anställda: 3
Total kostnad för företaget per månad: 888 kr.

Bengt driver ett finansbolag och är mån om att hans personal ska må bra och stanna kvar. De ses på kontoret två dagar i veckan. Då de inte har möjlighet för massage på kontoret, går de därför på massage på mottagningar. Bengt tycker det är ett bra upplägg då alla kan gå på massage när de passar dem. Det är en liten peng för företaget som ger ett stort mervärde till de anställda.

Plats: Stockholm
Antal anställda: 10
Total kostnad för företaget per månad: 2334 kr.

It AB arbetar ibland ute hos sina kunder och ibland hemifrån. På fredagar samlas de alla på kontoret. De uppskattar flexibiliteten, att alltid ha tillgång till massage oavsett varifrån de jobbar. Det är hård konkurrens om kompetensen på marknaden och företaget ser vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare ur ett Employer Branding perspektiv.

Plats: Stockholm, Linköping & Borås
Antal anställda: 50
Total kostnad för företaget per månad: 7771 kr.

Bygget AB har både tjänstemän på kontoret samt kollektivanställda ute på byggen. De som jobbar på kontoren har enklare att komma ifrån för en massage, medan de som är ute på byggen sällan har samma möjlighet. De uppskattar därför flexibiliteten om att kunna gå på massage utanför arbetstid extra mycket.

Hur fungerar vårt koncept på företagsmassage?

Genom vår unika och smidiga lösning på företagsmassage, erbjuder vi massage på din arbetsplats eller på våra 300 mottagningar. Vi har också möjlighet att erbjuda ett kombo-upplägg, där massage erbjuds både på ert kontor och på våra mottagningar. Vårt flexibla koncept på företagsmassage passar alla! 

I denna video förklarar Emelie, affärsutvecklare på Hälsoresurs, hur vårt koncept fungerar.

Smidig bokning

Med vår webb-app har företagets anställda alltid vårt bokningssystem nära till hands. Boka massage på din arbetsplats eller sök bland massörer i närområdet och boka den tid som passar bäst. I webb-appen ges också en överblick av nyttjade behandlingar.

På Företagsportalen får du som arbetsgivare samlad information om ditt avtal med oss. Här finns villkor, statistik, behandlingar mm.

Födelsen av en ny lösning på företagsmassage

Har du fortfarande medarbetare som jobbar hemifrån? Eller driver du ett litet bolag där budgeten för förmåner inte är oändlig? Då är vårt nya koncept på företagsmassage perfekt för ditt företag.

När pandemin slog till, pausades större delen av företagsmassagen på grund av mycket hemmajobb. Funderingarna startade om hur vi skulle kunna fortsätta erbjuda massage till företag, även när de jobbar hemifrån. Under pandemin ökade behovet av massage då många inte hade samma ergonomiska förutsättningar som de tidigare haft på kontoret.

Då föddes idén om ett nytt koncept på företagsmassage, där företag kan erbjuda sina anställda massage som förmån, fast på mottagningar istället för på arbetsplatsen. Det är mer flexibelt än den traditionella företagsmassagen, eftersom du som anställd kan gå på massage ”när du vill” istället för att endast kunna gå när massören är på plats.

Nu fyller vi ett hål på marknaden. Det nya konceptet är perfekt för småföretagen då våra minsta upplägg har en mycket låg kostnad. På detta sätt är det enkelt för alla att erbjuda massage till sina anställda. En riktig win-win, om du frågar oss.

När du varit på massage på våra mottagningar får du ett sms efter din behandling, där du kan betygsätta olika faktorer på en skala 1-5.

Vi är så stolta över att faktorerna ”Behandlingen” och ”Bemötande” legat på en stadig siffra på 4,9/5, sedan start.

”Jag pendlar mellan Varberg och Göteborg och kan gå på Hälsoresurs mottagningar på båda orterna. Till skillnad från den klassiska företagsmassagen, kan jag själv välja när det passar i min kalender att gå på massage. Som småföretagare är det bra pris. Ett modernt sätt att erbjuda företagsmassage som förmån till sina anställda.” – Marie Bubach, Select Executive Search AB, Göteborg.

Kontakta oss

Är du intresserad av att erbjuda massage till anställda?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med ett förslag på upplägg som passar er. Vi erbjuder löpande eller fasta abonnemang utefter era önskemål och antal medarbetare.
Du kan också kontakta oss direkt på foretag@halsoresurs.se.