Massage för företag

En ny, modern form av företagsmassage som ligger rätt i tiden, anpassat till den flexibilitet som råder på dagens arbetsmarknad. Med vårt unika koncept på företagsmassage, kan du erbjuda dina anställda massage på över 300 mottagningar i hela Sverige.

Ta hand om din personal, de är det viktigaste du har! Genom att erbjuda dina medarbetare en lyxig förmån som massage, bidrar du till en hälsosammare arbetsmiljö, samtidigt som du ökar trivseln på din arbetsplats och höjer motivationen. Bäst av allt – du får medarbetare som mår bra samtidigt som du ser snygg ut som arbetsgivare!

Här kan du läsa mer om massagens hälsofrämjande effekter.

 

Visste du att massage är avdragsgillt? 

Massage som förmån är avdragsgillt. Det betyder att du som arbetsgivare kan erbjuda dina anställda massage – utöver friskvårdsbidraget.

Om du redan erbjuder din personal maxbeloppet för friskvård, kan du ändå erbjuda dem massage som hälsofrämjande insats, fortfarande avdragsgillt. Det kallas då istället för ”naturaförmån”. Bra va?

En lyxig förmån för dina anställda

Har du fortfarande medarbetare som jobbar hemifrån? Eller driver du ett litet bolag där budgeten för förmåner inte är oändlig? Då är vårt nya koncept på företagsmassage perfekt för ditt företag.

  • Genom vårt koncept på företagsmassage bokar dina anställda massage på någon av våra 300 mottagningar. Välj bland olika massörer och hitta din favorit.
  • Prisvärd personalförmån som passar alla. Du väljer själv hur många behandlingar du vill att just ditt företag ska kunna erbjuda sin personal. Därför passar vårt koncept på företagsmassage utmärkt för både små och stora företag.
  •  Tydlig översikt av vilka anställda som gått på massage och i vilken omfattning.
  • Kvalitetssäkring. Våra massörer är behandlingsskade- och ansvarsförsäkrade och är diplomerade massörer eller massageterapeuter.
  • Enkelt att komma igång!

Nya tider för företagsmassage

När pandemin slog till, pausades större delen av företagsmassagen på grund av hemmajobb. Behovet av massage ökade då många inte hade samma ergonomiska förutsättningar som de tidigare haft på kontoret.

Ett nytt koncept på företagsmassage föddes, där företag kan erbjuda sina anställda massage som förmån, fast på mottagningar istället för på arbetsplatsen. Det är mer flexibelt, eftersom du kan gå på massage ”när du vill” istället för att endast kunna gå när massören är på plats.

Nu fyller vi ett hål på marknaden. På detta sätt är det enkelt för alla att erbjuda massage till sina anställda. En riktig win-win, om du frågar oss.

Stolt leverantör med nöjda kunder

När du varit på massage på våra mottagningar får du ett sms efter din behandling, där du kan betygsätta olika faktorer på en skala 1-5.

Vi är så stolta över att de kanske viktigaste faktorerna (om du frågar oss) ”Behandlingen” och ”Bemötande” legat på en stadig siffra på 4,9/5, sedan vi började med kundenkäterna för drygt tre år sedan.

Vad våra kunder tycker

Marie jobbar med headhunting och rekrytering. Hon har sitt kontor i centrala Göteborg men jobbar också en del hemifrån.

”Jag pendlar mellan Varberg och Göteborg och kan gå på Hälsoresurs mottagningar på båda orterna. Till skillnad från den klassiska företagsmassagen, kan jag själv välja när det passar i min kalender att gå på massage. Som småföretagare är det bra pris. Ett modernt sätt att erbjuda företagsmassage som förmån till sina anställda.”

– Marie Bubach, Select Executive Search AB, Göteborg.