Letar du som arbetsgivare efter den ultimata förmånen? Bli nya snackisen på stan när du erbjuder dina anställda obegränsat med massage – till ett förmånligt pris. Kanske har du haft företagsmassage på kontoret tidigare, men märkt att alla inte haft möjlighet att boka in sig? Eller har du kontor på flera orter och därför inte kunnat erbjuda företagsmassage alls tidigare? Vi hör dig! Vi har massagekliniker i hela landet, som kan bli tillgängliga för ditt företag idag. Låt dina medarbetare boka in sig på massage, när och var det passar dem bäst. Här kan du läsa mer om massagens hälsofrämjande effekter.

Hälsoresurs enkel bokning

Hälsa & produktivitet

Investera i dina medarbetares hälsa idag och se ditt företag växa imorgon. Regelbunden massage minskar stress, ökar motivationen och främjar produktiviteten bland dina anställda.

Bli en del av nätverket av massörer

Employer Branding

Bli konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Satsa på friskvård hos personalen så attraherar du och behåller både nya och gamla talanger.

Klippkort på massage

Rikstäckande, obegränsad massage

Boka och gå obegränsat på massage när och var ni vill. De anställda bokar enkelt i vår app. Välj bland 400 kvalitetssäkrade massörer i hela landet.

Hälsoresurs företag prisvärt

Kostnadseffektivt

Du som arbetsgivare tecknar ett enda avtal och ger samtliga anställda tillgång till obegränsad massage till ett förmånligt pris utan oförutsedda kostnader. Ingen bindningstid.

Så fungerar det

För vilka företag passar Hälsoresurs koncept på företagsmassage?

Vårt koncept på företagsmassage passar alla, både små och stora företag.

För mindre företag som inte har fysisk plats för massage på kontoret idag, eller som inte har budget för att ha en massör som kommer ut till dem och masserar. Vårt koncept på företagsmassage är kostnadseffektivt och hjälper snabbt småföretagaren att attrahera talanger till sitt växande bolag.

För större företag kan det vara svårt att hitta en förmån som passar alla. Kanske har du personal utspridd i hela landet, på olika kontor, hemmajobb och personal på resande fot. Med vårt koncept på företagsmassage kan du vara säker på att din personal kan hitta en massageklinik nära.

Hur fungerar bokningsprocessen för medarbetare som vill utnyttja företagsmassagen?

Medarbetaren väljer enkelt vilken massör hen vill boka in sig hos i Hälsoresurs app. Där väljer medarbetaren också den tid för massage som passar bäst.

Vi har tidigare haft massage på arbetsplatsen men upplevde inte att hela personalen utnyttjade förmånen. Hur skiljer sig Hälsoresurs koncept på företagsmassage från den traditionella företagsmassagen?

Med Hälsoresurs företagsmassage kan dina anställda gå på massage när och var de vill, på någon av våra 400 massagekliniker. Det passar till exempel personal som jobbar hemifrån, eller som inte har möjlighet att boka in sig på massage, under sitt arbetspass.

Hur säkerställer Hälsoresurs kvaliteten på sina massörer?

Alla massörer som samarbetar med Hälsoresurs är försäkrade, diplomerade och noggrant utvalda av oss för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på svensk klassisk massage.

Vi har redan friskvårdsbidrag på vårt kontor, hur gör jag om jag ändå är intresserad av ert koncept?

Ingen fara. Massage är avdragsgill och kan erbjudas utöver friskvårdsbidraget. Det går då under hälsofrämjande insats, som naturaförmån. Läs mer om vad naturaförmån innebär här.

Kan medarbetare själva välja sin massör med Hälsoresurs?

Ja, medarbetare kan själva välja vilken av de över 400 kvalitetssäkrade och diplomerade massörer de vill gå till, baserat på geografisk närhet till arbetsplatsen, bostaden eller där de befinner sig för dagen. Med vårt koncept kan du gå på massage utanför arbetstid eller när du är på tillfälligt besök i en annan stad. På grund av vår stora täckning med massagekliniker i landet, kan du vara säker på att kunna boka massage nära dig.

Hur bidrar företagsmassage till en bättre arbetsmiljö?

Genom att erbjuda företagsmassage som en lyxig förmån bidrar du som arbetsgivare till en hälsosammare arbetsmiljö, ökar trivseln på arbetsplatsen och höjer medarbetarnas motivation. Massage har också en stressreducerande effekt vilket i sin tur också ökar produktiviteten på din arbetsplats. Medarbetare mår bättre, presterar bättre och du som arbetsgivare blir mer attraktiv.

Vad är Hälsoresurs koncept på företagsmassage?

Med Hälsoresurs koncept på företagsmassage, får ditt företag tillgång till över 400 massagekliniker i hela Sverige. Istället för att massören kommer till din arbetsplats, kan medarbetarna själva välja var och när de vill gå på massage. Alla våra massörer är kvalitetssäkrade och noggrant utvalda av oss. Vårt koncept på företagsmassage ger en flexibel, enkel och prisvärd lösning för arbetsgivare som vill ta hand om sin personal, stärka sitt varumärke och öka sin konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Hur föddes Hälsoresurs koncept på företagsmassage?

När pandemin slog till 2020, ställdes större delar av vår företagsmassage in. Vi tvingades tänka nytt då många fortfarande jobbar hemifrån. Det finns också ett behov på marknaden av att kunna erbjuda massage till hela personalstyrkan, inte bara de som är på kontoret. Det finns t.ex. arbetare som inte kan komma ifrån under sitt arbetspass, som gått miste om förmånen när massörer kommit ut till arbetsplatsen. Det finns också företag med kontor i flera städer, som inte kunnat erbjuda massage på arbetsplatsen av den anledningen, eftersom det då inte kunnat nyttjas av alla. Idén föddes om att erbjuda företagsmassage på våra massagekliniker istället, dit vi tidigare bara skickat privatpersoner. På detta sätt kan arbetsgivare erbjuda den ultimata förmånen till hela personalstyrkan, på ett enkelt och flexibelt sätt.

Är Hälsoresurs företagsmassage en kostnadseffektiv förmån?

Ja, med vårt koncept på företagsmassage, betalar du som arbetsgivare ett fast, lågt pris varje månad och dina medarbetare får gå på hur mycket massage de vill. Massage är dessutom avdragsgill och kan erbjudas som en hälsofrämjande insats utöver det ordinarie friskvårdsbidraget.

Vi har kontor på flera orter och har därför inte kunnat erbjuda företagsmassage tidigare. Kan detta koncept passa mig då?

Ja, eftersom vi är rikstäckande kan du vara säker på att vi har en massageklinik nära dig, var än i landet ni har kontor och personal. För dig som arbetsgivare tecknar du ett enda avtal, som gäller för hela företaget.