Klippkort på massage

Få massage i hela landet

  • Med Hälsoresurs digitala klippkort kan du få klassisk massage på alla våra anslutna mottagningar. Vi samarbetar med över 160 mottagningar i hela Sverige. 
  • Du hittar våra klippkort i din arbetsgivares förmånsportal.
  • Med det digitala klippkortet har du ett år på dig att boka massage. Ju fler behandlingar i ditt klippkort desto mer förmånliga priser får du på varje behandling.

App för bokning och ditt klippkort

  • När du beställt klippkort i förmånsportalen levererar vi vår app till dig i vilken du söker upp olika mottagningar och bokar din massage.
  • I Hälsoresurs app söker du upp våra anslutna mottagningar och bokar tid för massage.
  • Ditt personliga klippkort med digitala värdebevis finns inuti appen. Massören registrerar behandlingen i din app när du är på plats.

Beställ genom din förmånsportal

Det ska kännas tryggt att få massage

Därför är alla våra massörer noggrant kvalitetssäkrade och utvalda. Du ska vara säker på att få behandlingar av kunniga och lyhörda massörer som lyssnar till dina behov och önskemål.


Alla våra massörer är utbildade och diplomerade massörer eller certifierade massageterapeuter och är medlemmar i någon av de ledande branschorganisationerna.

 

Klassisk massage

– ibland även kallad Svensk klassisk massage – är en behandlingsform där man bearbetar mjukdelsvävnaderna för att mjuka upp och komma till rätta med stelhet, smärta och ömhet.

Oftast genomförs behandlingen på en massagebänk med fokus på ett specifikt problemområde alternativt halvkropp där rygg, axlar och nacke får behandling. Den kan också utföras som helkroppsbehandling där även ben och armar får massage.

Massören kan ha både en friskvårdande och behandlande utgångspunkt och är lyhörd inför dina behov och problem.

Forskning visar att klassisk massage dessutom lindrar stress och ökar utsöndringen av hormoner som bidrar till välbefinnande. Regelbunden massage kan även sänka blodtrycket på lång sikt.

Läs mer om massage.