Sedan 2007 har Hälsoresurs haft samarbeten med massörer runt om i hela landet. Idag har över 350 massörer valt att ta emot kunder för vår räkning på sina mottagningar. Är du nyfiken på vad de som redan har samarbeten med oss tycker om vårt koncept? Nedan kan du läsa mer om vad olika massörer har skickat in till oss.

Caroline. S, Göteborg

”Jag är så nöjd med mitt samarbete med Hälsoresurs och kan varmt rekommendera det till andra massörer. Supertrevlig personal som alltid är hjälpsamma, lösningsorienterade och proffsiga.

Enkelt system både för mig och kunderna där jag endast behöver lägga upp en kod i Hälsoresurs app där kunderna köpt klippkort. Resten går av sig självt, bokningar och betalning sker automatiskt!

Jag är väldigt nöjd och tacksam och har fått många nya återkommande kunder.”

Caroline. S, Göteborg

Massör Natalia. A, Malmö

Natalia. A, Malmö

”Jag har samarbetat med Hälsoresurs cirka 2 år och har bara goda erfarenheter av dem. Det är enkelt för mig som massageterapeut.

Kunder kommer med klippkort i sin app och jag registrerar behandlingen med min kod, så samlas alla betalningar per månad. Månadsvis kommer en självfaktura och pengar på mitt konto.

Nu i dessa Coronatider kommer mestadels av mina kunder från Hälsoresurs. Företagen köper klippkort till sina anställda.”

Daniel. N, Göteborg

”Jag har samarbetat med Hälsoresurs både med företagsmassage och på min mottagning sedan jag startade eget här i Göteborg och det har fungerat väldigt smidigt och bra.

”Att genom Hälsoresurs både ha lite regelbundna företagsmassage-uppdrag och att få lite extra kunder till min mottagning som annars aldrig skulle ha hittat mig känns som ett väldigt bra komplement i min verksamhet.”

Daniel. N, Göteborg