Fördelarna med att samarbeta med Hälsoresurs, bra med Hälsoresurs, massagesamarbeten, fler kunder till min massageverksamhet, därför ska du samarbeta med Hälsoresurs

Därför ska du samarbeta med Hälsoresurs

14 september 2023

Idag samarbetar närmare 400 massörer med Hälsoresurs. Ett samarbete där vi skickar våra kunder till deras mottagningar. Vi får ofta höra från flera av våra samarbetspartners vad de tycker om i våra samarbeten med dem. Det som vi är stoltast över att höra är också det som vi oftast får till oss – nämligen den personliga kontakten som även vi värdesätter så högt. Nedan vill vi dela med oss av vad vi mer brukar få höra som är positivt med våra samarbeten, från de massörer som jobbar med oss.

Fördelar med att samarbeta med Hälsoresurs:

  • Positiv & engagerad personal
  • Snabb återkoppling vid frågor
  • Enkelt & smidigt
  • Glada kunder
  • Ingen fast månadskostnad
  • Skönt att ha som backup
  • Seriöst & lyhördhet
  • Fler kunder
  • Bra för nystartade

Positiv & engagerad personal

Det som oftast brukar komma upp när vi får positiva gensvar från våra samarbetspartners, är hur mycket de uppskattar den personliga dialogen med oss. Det gör oss så glada då det är ett av våra värdeord att vara just personliga och professionella. För oss är det viktigt med den mänskliga dialogen och att skapa relationer till alla som jobbar med oss.

Snabb återkoppling vid frågor

De som samarbetar med oss tycker också att vi snabbt svarar på frågor. För oss är det viktigt att du ska känna dig sedd när du jobbar med oss och vi försöker svara samma dag, i den mån vi kan.

Enkelt & smidigt

Vi får också ofta höra att våra samarbeten är enkla, friktionsfria och att hanteringen av kunder är smidig. Det är också ett av våra syften, så du som massör kan fokusera på det du gör bäst – att massera. Vi brukar också få höra att vi har glada och tacksamma kunder, vilket värmer!

Ingen fast månadskostnad

En annan aspekt som våra massörer brukar lyfta är att vi inte har någon fast månadskostnad på våra samarbeten. Skulle du inte få någon kund, kommer det ändå inte ”kosta dig någonting” att samarbeta med oss. Du behöver inte heller fakturera oss utan den biten sker automatiskt.

Skönt att ha som backup

Våra samarbeten ska fungera som ett komplement till din egen verksamhet. Och det är just vad våra massörer säger – att det som egen företagare är skönt att ha Hälsoresurs som backup för att träffa nya människor.

Seriöst & lyhört

”Det är inget internettroll man pratar med” sa en av våra samarbetspartners på en träff i Stockholm. Vi tar vårt förtroende på största allvar och försöker alltid bemöta våra partners med lyhördhet och hitta flexibla lösningar som gör att samarbetet känns bra för båda parter.

Fler kunder

Det är näst intill garanterat att få fler kunder via Hälsoresurs. Fler kunder ger alltid ringar på vattnet, och i många fall bokar kunden sen in sig på andra behandlingar hos massören också, som exempelvis en ansiktsbehandling eller pt-session.

Bra för nystartade

Samarbetet är bra för dig som är nystartad, då du får fler kunder. Det ger dig övning till färdighet, samtidigt som du bygger upp ditt eget varumärke och skapar en större kundkrets. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen!

Är du nyfiken på att också bli en del av Hälsoresurs? Gör en intresseanmälan på vår hemsida här, så kommer någon av oss på huvudkontoret kontakta dig för att berätta mer. Tillsammans möjliggör vi hälsa!Relaterade inlägg