Omdömen från massörer

 

Sedan 2007 har Hälsoresurs haft samarbeten med massörer runt om i hela landet. Idag har nästan 300 massörer valt att ta emot kunder för vår räkning på sina mottagningar. Är du nyfiken på vad de som redan har samarbeten med oss tycker om vårt koncept? Nedan kan du läsa mer om vad olika massörer har skickat in till oss.

Vill du redan nu veta mer om våra samarbeten? Fyll i formuläret längst ner på sidan så hör vi av oss.

Detta säger de massörer som samarbetar med oss:

Caroline. S, Göteborg

Jag är så nöjd med mitt samarbete med Hälsoresurs och kan varmt rekommendera det till andra massörer. Supertrevlig personal som alltid är hjälpsamma, lösningsorienterade och proffsiga. 

Enkelt system både för mig och kunderna där jag endast behöver lägga upp en kod i Hälsoresurs app där kunderna köpt klippkort. Resten går av sig självt, bokningar och betalning sker automatiskt!

Jag är väldigt nöjd och tacksam och har fått många nya återkommande kunder.

 

Frida. W, Stockholm

Jag ångrar inte en sekund att jag inledde ett samarbete med Hälsoresurs. Det är ett enkelt och smidigt system för mig och kunderna. Jag får snabb återkoppling om jag har frågor. 

Det har gett mig fler kunder som ger bra med extrapengar. Speciellt i pandemins tuffa tider, för oss egenföretagare.

Ett väldigt fint och lyckat samarbete som jag kan rekommendera.

 

Natalia. A, Malmö

Jag har samarbetat med Hälsoresurs cirka 2 år och har bara goda erfarenheter av dem. Det är enkelt för mig som massageterapeut. 

Kunder kommer med klippkort i sin app och jag registrerar behandlingen med min kod, så samlas alla betalningar per månad. Månadsvis kommer en självfaktura och pengar på mitt konto.

Nu i dessa Coronatider kommer mestadels av mina kunder från Hälsoresurs. Företagen köper klippkort till sina anställda.”

 

Veronica. J, Stockholm

Mitt samarbete med er har varit fantastiskt! Ni har alltid funnits där om jag undrat något, samt att jag känt att jag alltid har haft ert fulla stöd i olika situationer. 

Genom er har jag fått en otroligt bred och mycket trevlig kundkrets.

Jag är väldigt tacksam över att fått arbeta tillsammans med er.
Hoppas även att få kunna göra det i framtiden!
Jag skulle varmt rekommendera er vidare.”

 

Daniel. N, Göteborg

Jag har samarbetat med Hälsoresurs både med företagsmassage och på min mottagning sedan jag startade eget här i Göteborg och det har fungerat väldigt smidigt och bra. 

Att genom Hälsoresurs både ha lite regelbundna företagsmassage-uppdrag och att få lite extra kunder till min mottagning som annars aldrig skulle ha hittat mig känns som ett väldigt bra komplement i min verksamhet.”

 

Camilla. A, Halmstad

Jag vill tacka för alla trevliga kunder som kommer via Hälsoresurs. Jag får känslan av att ni syns bra på Benify. Det kommer många kunder därifrån just nu. 

Heja er! Jag är tacksam att jag började som samarbetande mottagningsmassör hos er. Hade haft färre kunder utan er.

Ni hjälper många massörer att kunna leva på sin dröm.”

 

Vill du veta mer? Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Vi söker dig som

  • Är certifierad massör med utbildning godkänd av Svensk Massage eller motsvarande.
  • Är diplomerad massageterapeut (ej krav).
  • Innehar behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.
  • Innehar F-skattsedel.

Gör din intresseanmälan här:

Diplomerad MassageterapeutCertifierad MassörPatient- och ansvarsförsäkringF-skattsedelEgen mottagning i extern lokalEgen mottagning i eller i anslutning till mitt hemÄr intresserad att ansluta min mottagningÄr intresserad av företagsuppdrag

När vi fått in din intresseanmälan hör vi av oss till dig så fort vi kan.