Varför satsa på företagsmassage?

8 oktober, 2019

Många anställda har idag friskvårdsbidrag men bara närmare hälften använder det. Samtidigt ökar vanliga problem som stress och ont i ryggen eller nacken. Med en satsning på företagsmassage kan man faktiskt komma åt båda de här problemen och det är många som blir förvånade över hur enkelt och kostnadseffektivt det är. Här förklarar vi varför.

Förutom den uppskattade fördelen med att regelbundet ha en massageterapeut på plats är företagsmassage friskvård som blir av och som är lättillgänglig. Många av de anställda har kanske ett träningskort som inte nyttjas och då kan massage på arbetsplatsen vara ett mer tillgängligt alternativ i friskvårdande syfte. Och för de som tränar passar massagen också bra eftersom det är ett gott komplement till fysisk aktivitet.

Företagsmassage är dessutom en attraktiv förmån för både anställda och potentiella kandidater eftersom många idag förväntar sig mer än ”bara” friskvårdsbidrag. Att erbjuda massage på arbetsplatsen kommunicerar tydligt för medarbetare och kandidater att man tar ett aktivt ansvar för deras hälsa.

Att massage på arbetsplatsen minskar stress och ökar välbefinnandet är kanske den största fördelen för både den enskilda medarbetaren och hela företaget. Dessutom lindrar och förebygger man aktivt alla de åkommor som uppkommer vid statiskt arbete så som stelhet och smärta.

Vår leverans

Att börja med företagsmassage är en relativt enkel satsning men med stort genomslag. Det blir enkelt för er eftersom det enda ni behöver tillhandahålla är ett rum där massagen kan ske. Resten tar vi hand om.

Ni får en egen koordinator som samordnar allt som har med företagsmassagen hos er att göra. Med över tio års erfarenhet av företagsmassage i hela landet är vi er rådgivande part. Vi tar fram passande massörer och lägger schemat utefter era behov.

Förutom massage får ni en skräddarsydd webbsida med information för medarbetarna och bokningskalender online där det är lätt att boka tid. Ni får dessutom en samlad faktura och underlag oavsett antal kontor.

Vi startar alltid med en testomgång för att man ska känna sig säker på att det är rätt val.


Få offert direkt på företagsmassage nedan och räkna ut er månadskostnad.

  

Källor: Sveriges Radio, Benify.

Läs mer om klassisk massage HÄR.

Vi har över 10 års erfarenhet av företagsmassage och är en helhetsleverantör av massage på arbetsplatser i hela landet.